Golfbanor i SverigeNyheter

Äntligen dags för Golfmässa på Lundsbrunn Resort & Spa

Den 1 och 2 april är det äntligen dags för årets golfmässa i Lundsbrunn. Arrangörerna bakom mässan har lyckats knyta till sig flertalet av de allra största aktörerna inom Golfsporten. På plats finns det möjlighet att prova årets nyheter när det gäller både klubbor & putters och flertalet av världens ledande golfleverantörer kommer att finnas på plats.

Golfpoddare på agendan

Men det stannar inte där då både utställare av kända kläd- och skomärken, golfresor, golf & husbilar, tillbehör m.fl. kommer till Lundsbrunn och visar upp sina olika produkter inför säsongen 2022. Även föreläsningar och möten med Golfpoddare står på agendan under mässhelgen.

Nära koppling till golf

Totalt handlar det om ca 15 utställare med direkt eller nära koppling till golf och ett aktivt outdoorliv som kommer att vara på plats. Intresset ifrån utställarna har varit stort, dessutom bjuds både inbitna och potentiella golfare på fri entré till Golfmässan i Lundsbrunn.

– Äntligen är det dags för en golfmässa i Lundsbrunn säger Rickard Bender VD Lundsbrunn Resort & Spa. Idén om en kickoff direkt riktad mot golfaren inför sommarsäsongen har planerats i kulisserna de senaste åren men av förklarliga skäl så har vi inte haft möjlighet till genomförande, men nu är det dags att äntligen gå ifrån ord till handling fortsätter han. Rickard säger också att ambitionen är att skapa en återkommande och populär Golfmässa för många år framåt, den är definitivt här för att stanna.

lundsbrunn
Lundsbrunns GK

– Vi hoppas att många vill besöka oss dessa dagar då det kommer att vara ett brett aktivitetsutbud för alla golfare säger Anette Knutsson, klubbchef på Lundsbrunns GK. Dessutom så fyller Lundsbrunns Golfklubb 30 år i år så vi har satsat lite extra på att få hit de bästa leverantörerna och de mest intressanta föreläsarna för att mässan ska leverera kvalitet redan år 1 fortsätter hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights