Nyheter

Äntligen! Johnson och Gretzky har gift sig

Paulina Gretzky och Dustin Johnson har varit ett par länge, men giftermålet har dröjt. Efter nästan 10 år tillsammans har Dustin Johnson och Paulina Gretzky nu ingått äktenskap och bröllopsbilderna kan ni se här. Paulinas klänning är vågad och exklusiv, precis som hon själv, skriver hon på sociala medier. Det verkar, av bilderna att döma, som om hon hade flera ombyten att välja mellan för de olika ceremonierna och tillställningarna. Äkta makarna är så lyckliga och meddelar att de gifte sig i helgen.

Vi har sett Dustin Johnson och hans fästmö, dotter till kände hockeyspelaren Wayne Gretzky, kramas och pussats på golfbanan efter Dustins många segrar. Båda är aktiva på instagram och vi har fått se minnesvärda Instagram-musikvideor och så mycket mer. Det tog sin tid innan bröllopet ägde rum och vi säger grattis till paret.

I february 2017 blev Dustin Johnson världsetta, världens bäste golfspelare, och behöll topprankingen i  64 veckor på raken. Han fick återigen rankingplaceringen 1 år 2018, 2019, 2020 och 2021. Miljardär är bara förnamnet. Tur i kärlek har han också!

Foto: Paulina Gretsky Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights