Nyheter

Nu har Europas lag landat i USA – se spelarnas egna bilder

Det börjar dra i hop sig inför den spännande tävlingen som så många har längtat efter, Ryder Cup. Den 43.e upplagan av turneringen inleds den 24 september efter flera inställda försök. Men nu är det dags! Laget som ska ta Europa till seger har flugit över Atlanten och landat i USA, där dramat ska äga rum på Whistling Straits i Haven i Wisconsin. Här ser ni privata bilderna från resan över.

På planet till Ryder Cup


Så här såg det ut när spelarna tog en bild inifrån planet inför starten på Heathrow.

Vad roligt att se att spelarna verkar alerta och otroligt förväntansfulla inför bataljen där Europas topplag möter USA:s bästa spelare. Tycker ni inte?
Ryder Cup är en efterlängtad tävling. En kamp som får nerverna att löpa amok, såväl på proffsen själva som på åskådarna. Hemma i tv-soffan gäller det att ratta in Viaplay och stänga av allt annat brus som kan störa tittarglädjen.

Läs mer här>>>

”Detta är kapten som talar”

Laddad är även Europalagets kapten Pádraig Harrington, som har fullt upp med att sätta ihop ett team som kan se till att segerpokalen tas med hem igen. Här talar han i telefonen från planet.

Vill ni se hur det såg ut när kapten Harrington anlände till flygplatsen för och göra Ryder Cup till en enastående show på bortaplan? Håll till godo!

Charmige dansken Viktor Hovland bor i USA, men tycker att det ska bli oerhört dejligt att spela för Europa. Han ser ju alltid glad ut, men visst är det där leendet ännu bredare nu när det vankas Ryder Cup?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights