NyheterUtrustning

Avståndsmätare med inbyggd kamera från Canon

PowerShot GOLF från Canon är en flexibel och avancerad laseravståndsmätare med kamerafunktion. Det här är Canons första initiativ för golftillbehör och här sammanförs avancerad avståndsmätningskapacitet med visuell bildbehandlingsteknik. PowerShot GOLF får plats i fickan, mäter snabbt och korrekt avstånd överallt på banan. Nu kan kan golfare även dokumentera sina rundor med en inbyggd, lättanvänd kamera.

Snabba, precisa avläsningar varje gång

PowerShot GOLF levererar snabbt korrekta avläsningar. Den avancerade laser- och låsningsfunktionen riktar in sig på det närmaste objektet, om flera objekt upptäcks. I ett litet format och med ljusstark optik med 6 x optiska och extra digitala förstoringsmöjligheter, kan användarna bedöma banan ännu mer detaljerat.

Med 12 x digital förstoring kan de ta en närmare titt på flaggor, greenen, bunkrar och andra hinder och därmed få en fullständig översikt av banan, något som gör det lättare att utarbeta strategier och fatta bättre beslut om vilken klubba som ska användas.

Ett kraftpaket i fickformat

PowerShot GOLF är lätt och kompakt, ryms enkelt i fickan och känns bekväm att bära med sig mellan slagen. Om det regnar är den dessutom vattenavvisande enligt IPX4-standard. Den har även ett inbyggt starkt batteri som kan laddas via dess USB-C-port.

Välja rätt klubba

PowerShot GOLFs mätningar inkluderar höjdjusterade avstånd när tillvalet Slope Mode används. Slope Mode-faktorer i höjdskillnader ger en mer fullständig översikt över banan, beräknar avstånd och ger viktiga uppgifter för att fatta beslut om val av klubba.

Spela in och förbättra

Men PowerShot Golf kan man ta bilder och filmer av specifika hål med överlagrad avståndsinformation på banan. Med den funktionen kan man sedan skapa en personlig bandagbok, med röstkommentarer om man så vill för att fingranska varje slag.

Om tvister eller frågor uppstår om regelefterlevnad kan kameran användas för att dokumentera egen placering, bollens position eller hinder i banan – ett visuellt bevis som kan vara till hjälp vid meningsskiljaktigheter.

Den inbyggda kameran är bra för stillbildstagning och filminspelning Detta för att dokumentera oförglömliga ögonblick och komma ihåg en spännande bana, men är även bra i utbildningssyfte. PowerShot GOLF kommer att finnas tillgänglig från augusti 2024, med ett rekommenderat pris inklusive moms på 4 590 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights