GolfmodeLivsstil

Bättre balans med bra golfskor

Nu slår vi ett slag för att hålla huvudet kallt och fötterna varma i höst. Nyheterna på skohyllan i golfbutikerna ger goda vibbar om att det blir en stadig vår. Det finns nämligen massor av tekniska finesser i nya Ecco Cool Pro.

Optimal blandning av form och funktion

Ecco Golf är kända för att leverera skor med innovativ teknik och nya Ecco Cool Pro är inget undantag. Genom att kombinera den prestandafokuserade Ecco Spydr-Grip-yttersulan, som gjorde debut i Ecco Cage Pro, med den nydanande Gore-Tex Surround-tekniken, först introducerad i Ecco Cool, representerar den här nya designen en optimal blandning av form och funktion.

Den revolutionerande Spydr-Grip-yttersulan har en organisk struktur som ger ett enastående grepp i alla lägen – samtidigt som den är snäll mot underlaget. Ovandelen är försedd med ett Gore-Tex Surround-membran, som har ett avancerat luftkanalsystem i en rutnätsformad sulstruktur. Det ger ventilering i 360° samtidigt som skon är hundra procent vattentäthet.

golfskor

Denna unika kombination av innovationer ger enastående gångkomfort och stabilitet i alla förhållanden samt oöverträffad klimatkomfort och exceptionellt skydd mot elementen. Du kan köpa Ecco Cool Pro i välsorterade golfshopar samt online och de kostar cirka 2 200 kronor.

Foto Pressbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights