NyheterTävlingar

Bra start av Jonas Blixt i Kalifornien

AT&T Pebble Beach Pro-Am spelas på tre olika banor vid Montereykusten: Pebble Beach, Spyglass Hill och Monterey Peninsula. Bäst av alla på Monterey Peninsula Shore Course var Jonas Blixt som gjorde åtta birdies, en bogey och resten par och noterade en fin 64-runda och ligger trea efter det första varvet.

– Ibland är golf jättesvårt och ibland är det enkelt. Idag var det enkelt. Jag spelade i en bra grupp, hamnade inte i några problem, slog många fina järnslag och wedgar som jag satte upp nära. Det har varit en tuff tid men jag försöker att vara snällare mot mig själv på banan och det känns allt bättre, sa Blixt efter sin fina runda.

Vädret var fantastiskt på torsdagen och banorna vid Stilla Havet spelades i strålande solsken och i knappt någon vind. Tom Hoge njöt av varje sekund när han öste i birdies på Pebble Beach under sin väg mot 63 slag, han bästa runda någonsin på AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Pebble Beach i solsken och vindstilla. Sannolikt inte så dumt ställe att spela golf på.

– Det är omöjligt att vara på dåligt humör här ute. Jag menar, Pebble Beach i perfekt väder, det blir inte bättre än så, sa Hoge som har spelat över 200 tävlingar på PGA-touren utan att vinna.

Hoge leder med ett slag för Seamus Power som spelade den tuffaste av de tre banorna på torsdagen, Spyglass Hill. Power avslutande med fyra raka birdies för 64 slag. Patrick Cantlay, som vann FedExCup förra året, inledde även han starkt med en 65-runda och får gälla som favorit att vinna på söndag.

Det fina vädret ska enligt prognoserna fortsätta hela veckan, vilket inte är så vanligt i Carmel i februari.

– Det var en perfekt dag på golfbanan. Soligt och knappt någon vind. Normalt sätt brukar man ha tröja och jacka på sig och försöka värja sig mot regn och hårda vindar, men idag var det perfekt, menade Seamus Power.

Klicka här för att komma till ledartavlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights