Nyheter

Cameron Smith blir av med vinnarparkeringen på lyxklubben

Cameron Smith, som vann The Players Championship på TPC Sawgrass den senaste säsongen, har fått sin vinnarparkering borttagen från lyxklubben i Ponte Vedra Beach, Florida. Cameron Smith kommer som bekant från Australien, men hans hem är beläget i Florida. Efter nyheten om att Players- och The Open-vinnaren gått över till den kontroversiella LIV-touren, är han inte längre välkommen.

Golfbanan TPC Sawgrass i Jacksonville
TPC Sawgrass i Jacksonville

TPC står för Tournament Players Club och är är känd för att vara en mycket celeber klubb, som drivs av PGA-touren. Några exempel är TPC Sawgrass i Jacksonville, Champions Retreat nära Augusta, TPC Harding Park i San Francisco och TPC Scottsdale.

En chock för Cameron Smith

Vilken chock för Cam Smith, som gått som barn i huset på TPC Sawgrass nära bostaden i Jacksonville. På anläggningen i Florida har man nu skrotat Smiths parkeringsplats och kastat replikan av hans bag samt de bilder, som fanns av honom i klubbhuset.
– Väljer man att gå över till LIV-touren, förlorar spelarna alla de privilegier man har på TCP-anläggningarna, säger Derek Sprague, klubbchef på TCP Sawgrass till Golf.com.

Cameron Smith fyllde 29 år den 18 augusti och firade stort med tårta och släktingarna kom till USA från Brisbane. Lika glatt är det inte en månad senare. 30 augusti 2022 lämnade han PGA för att istället börja spela proffsgolf på LIV-touren. Beslutet att gå över till LIV fick golfvärlden att gå i taket. Fansen protesterade högljutt och Smith anklagades för att bra vilja tjäna miljoner. Vart tog hedern vägen? frågade grannarna i Florida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights