Golfbanor i SverigeNyheter

City Golf blir titelsponsor av en ny nationell bangolftour

MOS-Alliansen och City Golf Europe sluter ett treårigt sponsoravtal där City Golf går in som huvudsponsor av City Golf Tour (https://citygolftour.se). Fram till och med 2023 kommer City Golf att sponsra touren med 150 000 SEK/år. Pengarna kommer huvudsakligen att gå till prispengar i tourfinalen, som premiäråret spelas i Sundsvall den 5 september 2021.

”Vi är stolta och glada över att kunna bidra till bangolfens utveckling i Sverige”, säger City Golfs VD Tom Lundgren. ”Med den långsiktiga satsning på City Golf Tour som vi nu inleder hoppas vi att sporten ska fortsätta växa de närmsta åren.”

City Golf Tour spelas över ett antal deltävlingar runtom i Sverige under 2021. De bästa spelarna kommer att kvalificera sig till tourfinalen, där 54 skickliga idrottare får chansen att kämpa om över 100 000 kronor i prispengar.

City Golf Tour drivs av Svenska MOS-Alliansen, en sammanslutning av sju svenska bangolfklubbar som är medlemmar i Svenska Bangolfförbundet (SvBGF), vilket i sin tur är medlem i World Minigolf Sport Federation (WMF).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights