Nyheter

Hemma igen – Tiger Woods återförening med sonen Charlie

Så har Tiger Woods äntligen kommit hem till familjen igen efter den tre veckor långa vistelsen på sjukhuset i Los Angeles.
– Det ska bli underbart att återse min familj, sa Tiger, när han lämnade läkarteamet som hjälpt honom att återhämta sig från de svåra skadorna.

Och på Twitter skriver han.
– Jag fortsätter att återhämta mig hemifrån och arbetar för att bli starkare varje dag.
Golfstjärnan minns, enligt CNN, ingenting från bilkraschen. Woods körde den 23 februari in i mitträcket på vägen innan hans bil voltade och kraschade in i ett träd. Bilen voltade flera gånger för att till slut totalkvaddad hamna i ett buskage. Han har opererats för en krossad fotled, benfraktur och klämskador.

Tiger Woods

Familjen har varit så orolig. Tigers två barn Sam och Charlie var en hårsmån från att bli faderslösa den där ödesdigra dagen i februari.
– Det är ett mirakel att Tiger klarade sig från den svåra olyckan, sade polisen i en presskonferens efter det att världen fick reda på nyheten.

Ingen praktgosse direkt

Ingen trodde att Tiger Woods någonsin skulle kunna komma tillbaka efter den skandal, som blev samtalsämnet nummer ett i flera år. Tiger hade varit otrogen och hans svenska fru, Elin, hade ursinnigt jagat honom med en golfklubba, när hon fick reda på sanningen. Tiger hade haft andra kvinnor vid sidan av äktenskapet och han hade levt ett hemligt liv fjärran från den praktgosse som media framställt honom som.


Sedan gjorde han comeback trots ständiga smärtor i ryggen. Vissa läkare var skeptiska till att hans rygg någonsin skulle kunna hålla för spel igen.
Några framgångsrika operationer senare kunde Tiger Woods bjuda på sig själv och sin stjärnglans i Ryder Cup i Frankrike 2018. Där dök också en annan hemlighet upp. Vid Tiger Woods sida fanns nu en kvinna vid namn Erica Herman. Hon stal showen och blev medias stora frågetecken: Vem var hon?

–Kvinnan som tämjde Tiger Woods. Han är tillbaka på toppen tack vare henne, skrev Daily Mail. 

Bakom varje framgångsrik man, står en kvinna – sägs det. Erica Herman och sägs vara miraklet bakom Tigers succé-comeback. Segerkyssen efter Tiger Woods Master-seger 2019 syntes tydligt hur stark relationen är.

Arbetade i restaurangen

Tiger och Erica har varit ett par sedan 2017. Hon arbetade som restaurangchef på golfstjärnans egen restaurang i Florida. Innan dess var Tiger Woods ihop med alpinstjärnan Lindsey Vonn, 34, och därefter en kvinna vid namn Kristin Smith.

Erica Herman får nu göra sin änglainsats igen. Ta hand om sin man och se till att han återhämtar sig. Det är hon ju en mästarinna på!

Tiger Charlie

Årets PNC Championship blev en tävling av lycka för Tiger. Han spelade med sin lille son, Charlie Woods. Tillsammans var de oslagbara i charm-poäng. Segrade gjorde de inte, men de vann folkets hjärta. Charlie är en kopia av sin far och lika söt som sin svenska mamma Elin Nordegren.
– Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att få spela med Charlie, säger Tiger i ett pressmeddelande.

–Det enda Tiger vill nu är att bli så pass frisk från sina skador att han kan spela med Charlie igen på mästerskapsbanorna, säger en vän till familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights