Nyheter

Därför kickade Will Zalatoris sin caddie

Håll med om att det rör på sig i golfvärlden. Tävlingarna avlöser varandra, liksom skandalerna. Senaste snackisen är Will Zalatoris resa till North Carolina som knappast gick som förväntat. Samma sak gäller för hans tidigare caddie Ryan Goble, som sensationellt fråntogs sina uppgifter mitt i turneringen. Goble och Zalatoris har varit ett radarpar i flera år, samtidigt som de förstärkt sin vänskap utanför banan också.

Tufft beslut för Zalatoris

Golfaren medger nu att det var ”karriärens tuffaste beslut” att skiljas från sin ”bror för livet”. Vad hände?

Därför kickade Will Zalatoris sin caddie

Den amerikanske golfaren Will Zalatoris plötsliga ”skilsmässa” från sin långvariga caddie mitt i en tävling har fått många att fråga sig varför han tog till så hårda metoder att ge sin caddie ledigt. Nu har han tagit bladet från munnen och gjort ett uttalande. Det var den privata relationen utanför banan som knäckte arbetsrelationen.

Amerikanen Will Zalatoris sparkade sin caddie mitt i pågående tävling. Foto: Instagram

– Vi har haft en jobbig månad och saker som hände på banan började påverka vår vänskapsrelation vid sidan av. Vi brukade umgås, äta middag och prata om sådant som har hänt på banan. Han är en otroligt bra vän, jag älskar honom in i döden, men jag var tvungen att göra vad som kändes bäst för mig även om det var ett av de svåraste beslut jag varit tvungen att fatta, förklarade Zalatoris.

Ryan Goble, som varit Zalatoris caddie i över tre år, fick snopet lämna jobbet mitt under Wýndham Championship efter fredagens rond på Sedgefield Country Club.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights