Nyheter

DeChambeaus frånvaro – ett mysterium

Amerikanen Bryson DeChambeau ansluter sig nu till Phil Mickelson och Harris English, de enda spelarna rankade bland världens 50 bästa, som inte kommer att spela på TPC Sawgrass.

Förra veckan meddelade Bryson DeChambeau att han inte skulle försvara sin titel på Arnold Palmer Invitational – som vanns av Scottie Scheffler i söndags – med hänvisning till sin handledsskada. Nu har DeChambeau berättat att han inte kommer att återvända till PGA Tour den kommande veckan heller.

Erbjudits miljoner

Rykten snurrade tidigare att den långtslående Texas-bon varit bunden till en rivaliserande golftour med stöd från Saudiarabien, men golfaren har förnekat att han erbjudits 135 miljoner dollar för att gå med i Super Golf League.

Fokuserad på att bli frisk

För två veckor sedan meddelade DeChambeau att ”så länge som de bästa spelarna i världen spelar PGA-touren kommer jag att göra det. Från och med nu är jag fokuserad på att bli frisk och snart tävla igen.”

U.S. Open-mästaren 2020 har inte tävlat i ett PGA Tour-evenemang sedan Farmers Insurance Open i slutet av januari men ska nyligen ha tjänat 3,5 miljoner dollar från Tourens Player Impact Program.

Fansen undrar hur det egentligen ligger till med Bryson DeChambeaus frånvaro på golfbanan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights