NyheterTävlingar

Johnson starkast i finalen – tog hem 130 miljoner

Det blev Dustin Johnson som knep förstaplatsen i PGA-tourens finalspel, FedEx Cup, och för det fick den 36-årige amerikanen hela 15 miljoner dollar, det vill säga runt 130 miljoner kronor. Detta var första gången som Johnson vann ett slutspel i PGA-touren och segern är verkligen peaken på hans formtopp.

Den 7 september 2020 kammade Dustin Johnson hem segerpokalen i FedEx Cup.

–Det här är någonting som jag har velat så länge, i hela min karriär och just i idag klarade jag det, så jag är väldigt stolt, sa Dustin Johnson lyckligt i den direktsända tävligen på C More.

Svår bana för alla

Det var inte så länge sedan Dustin vann Northern Trust, då i helt överlägsen stil. Denna gång vann han på 68 slag och landade på 21 vilket var tre slag bättre an tvåan och trean, det vill säga landsmännen Xander Schauffele och Justin Thomasson. Det var en svår bana för dem alla och inget var säkert, menade Dustin.

Spelade bra

– Jag visste att jag måste spela bra och jag fick en bra början. Jag är mycket stolt över mitt spel nu, förklarade Dustin Johnson efter segern.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights