Äta & BoLivsstilSkottland

Loch Lomond Whisky sponsrar golftävling

Det kända och prisbelönta destilleriet Loch Lomond som tillverkar skotsk whisky har gett sig in i golfens underbara värld. De har signerat ett femårigt samarbete med The Open. De kommer därmed att stötta Ricoh Women’s British Open och destilleriet’s egen produktion av singel maltwhisky i Loch Lomond Whiskies kommer att kallas för “The Spirit of The Open”.

The Open kallas ofta för The One och är en internationell tävling som håller events över fem kontinenter. Tävlingar som också tv-sänds globalt över världen till hushåll i närmare 200 länder över världen. Både whisky och golf är som bekant två av de saker som Skottland är mest känt för över världen och lyckas i och med det nya samarbetet att kombinera de bägge.

Fina anor

I och med detta nya sponsoravtal kommer destilleriet att ta fram en ny kollektion av whiskey som bara kommer tillverkas i små limiterade upplagor, speciellt för tävlingarna. Loch Lomond Whiskies startades redan 1814 men har anor ända tillbaka till 1772 och anses därmed vara ett av de äldsta destillerierna i världen. Företagets nuvarande lokaler är dock av något nyare datum, de byggdes på 1960-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights