Golfbanor utomlandsNyheter

Donald Trump spelar bort sin ilska

USAs expresident Donald Trump väljer att spela golf efter valförlusten. När han inte twittrar ilsket förstås och säger att han visst inte förlorat, utan att alla andra bara har fuskat.

Trump skottland

Nu är Trump tillbaka på sin älskade golfbana Trump National Golf Club som ligger i Virginia. Själva golfbanan ligger knappt en timme från Vita huset och dit åker han givetvis med sin med hela sin bilkonvoj och alla sina livvakter som också måste följa med honom genom hela spelet.

Trump National Golf Club

Det var också på ute golfbanan som den flitige golfaren Donald Trump tog emot beskedet att det var Joe Biden som blivit valets segrare. Något som givetvis inte gick hem speciellt väl hos presidenten. Men ute på golfbanan kunde han i alla fall fortsätta vara omgiven av vänner och lojala anhängare som inte vill att han ska ge upp sitt jobb.

Poolen på lyxiga Trump National Golf Club

Trump har som bekant pendlat mellan ilska och chock enligt olika mediarapporter, sedan det blev klart att Biden segrat. Men Trump vägrar officiellt att acceptera en valförlust och har istället startat en kamp om att upphäva resultatet. Så låt oss gissa på att det blir ett antal golfrundor för president Trump till för att lugna nerverna.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights