Nyheter

Donald Trump utsåg sig själv till vinnare

Donald Trump har utropat sig själv som vinnare … igen. Den amerikanske expresidenten tillkännagav i tisdags på sociala medier att han vann Senior Club Championship på Trump International Golf Club i Florida, förra helgen, trots att han inte spelade den första omgången av tävlingen.

Gissa om medlemmarna på klubben var en aning förvånade över att se Trump med en ledning på fem poäng. Enligt Daily Mail spelade Donald Trump aldrig den första rundan eftersom han deltog i en begravning i North Carolina.

Trump berättade för tävlingsarrangörerna, att han spelade en stark runda på banan i torsdags, två dagar innan tävlingen startade, och bestämde att det skulle räknas som hans lördagsresultat för klubbmästerskapet. Den poängen var fem poäng bättre än någon annan tävlande under lördagens första omgång.

Trump kallade det en ”stor ära” att ha vunnit ”på en av de bästa banorna i landet, i Palm Beach County, i sitt inlägg på Truth Social.

– Jag tävlade mot många fina golfare och slog bollen långt och rakt, skrev han.

Trumps torsdagsrunda gav honom en poäng på 40 med Stableford-metoden, fem bättre än lördagens bästa runda, enligt Daily Mail.

Palm Beach-bon och före detta presidenten som spelade mer golf under sitt ämbete än någon annan president, gjorde en hole-in-one på banan i april, en bedrift som verifierades av Hall of Fame-golfaren Ernie Els, som var en del av Trumps fyra den dagen. Trump använde en järnfemma på sjunde hålet.

I oktober spelade Trump i pro-am inför LIV Golfs säsongsavslutning på sin bana i Doral.

-Jag slår rakt, jag slår bra drives, jag slår bra järn, sa han den dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights