Nyheter

Din golfguide i TV-soffan

Se hit alla golfälskare! Letar du efter den perfekta tjänsten för att hålla koll på kommande livesändningar från världens alla golfturneringar så är Tvsporten.nu rätt för dig. Scrolla bland veckans alla livesändningar på TV eller stream och hitta information om de mest populära turneringarna snabbt och smidigt. Att se på golf på TV ska vara både enkelt och problemfritt, därför finns nu denna tjänst tillgänglig utan kostnad, fri att använda via både dator, mobil och surfplatta.

Alla sporter samlade på ett ställe

Hur många gånger har det hänt att du sitter i soffan och febrilt letar efter kanalen som sänder den sista rundan av helgens PGA-tävling? Med dagens enorma och stundtals överväldigande utbud av kanaler och streamingtjänster så kan det vara en mindre omöjlighet att hålla koll på vem som sänder vad.

Med Tvsporten.nu får du en snabb överblick över samtliga kommande livesändningar av sport på TV och stream. Med över 15 sporter samlade på ett och samma ställe så är Tvsporten.nu det självklara valet av tablå för alla som inte kan få nog av sport. Tablån ger dig snabb tillgång till den information du söker samt guidar dig till både rätt TV-kanal och streamingtjänst. Med möjligheten att se kommande livesändningar så långt som upp till två veckor fram i tiden så erbjuder Tvsporten.nu alla sportfantaster goda chanser till planering.

Just nu finns mängder av olika sporter att välja bland i tablån, däribland golf, fotboll och ishockey men även full täckning av bland annat vintersport. Utbudet av sporter är ständigt växande och är det någon sport du saknar är det inte omöjligt att den inom en snar framtid går att hitta i tablån.

Är det några sporter eller ligor som du föredrar extra mycket så erbjuds möjligheten att markera dessa som favoriter. Med hjälp av denna funktion kan du skräddarsy din egna tablå och hitta de sändningar som du är intresserad av ännu snabbare. Är du till exempel den som inte missar en enda sändning från PGA-touren eller LPGA-touren så väljer du helt enkelt dessa som favoriter och kommer därefter få upp dessa sändningar först och främst i tablån.

Missa inga kommande golfsändningar

Medan de flesta andra sporter har en säsongen med en tydlig början och slut så kan golfälskare skatta sig lyckliga över det i stort sett ändlösa utbudet. Golfsäsongen är lång och det finns en mängd olika ligor att följa, däribland PGA-touren, Europatouren, LPGA-touren och även den nya omtalade utmanaren, LIV-touren. Med hjälp av TVsporten.nu kan du vara säker på att inte missa en enda golfsändning som går på någon TV-kanal eller streamingtjänst i Sverige. Tjänsten täcker in streamingtjänster som C More, Viaplay, SVT Play, Eurosport Player och Discovery+.

Vare sig det handlar om extrainsatta sändningar för featured groups eller den sista avgörande rundan av årets hetaste major så kan du vara säker på att hitta sändningen på Tvsporten.nu. Informationen som delges i tablån är hämtad direkt från det sändande bolaget vilket garanterar en ständigt uppdaterad tablå med den mest korrekta informationen. Det är inte för intet som Tvsporten.nu presenterar den bästa och mest felfria TV- och streamingtablån för kommande golfsändningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights