NyheterUtrustning

Fler svarta skönheter från TaylorMade: TP Black Collection

TaylorMade lanserar en ny putterserie i härligt svart finish – TP Black Collection är en samling precisionsfrästa putters med en härligt mjuk Pure Roll-insert.

Lanseringssäsongen verkar aldrig ta slut – nya grejer kommer hela tiden från alla tillverkarna och den senaste nyheten är TaylorMades nya putterserie TP Black Collection.

Här finns tre blad, ett halvblad och två mallet-modeller (olika infästningar ger totalt 10 alternativ), alla frästa i 303 rostfritt stål för att ge överlägsen känsla och det man kallar ” artisan aesthetics” med en svartanodiserad finish.

Känslan i träffen förbättras ytterligare med samma Pure Roll-insert i mjukt Surlyn-material som vi senast såg på Spider X-modellen. Inserten har spår som vinklats 45 grader i syfte att utöver bättre känsla också ge bättre rull.

Till skillnad från många andra precisionsfrästa putters har TaylorMade inte jackat upp priset så våldsamt på de här. För 2 899 kronor får du en snygg putter med skön känsla, ett KBS 120-skaft (underligt nog dock i Chrome-finish och inte svart) samt ett Lamkin Sink Fit Skinny-grepp och en faktiskt riktigt snygg headcover.

Du kan hitta de här i alla rimligt välsorterade shoppar och läsa mer om dem på TaylorMades hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights