Nyheter

Dustin Johnson tvingas dra sig tillbaka efter Covid-test

Det blir inga tävlingar på ett tag för golfens nuvarande etta i världen. Dustin Johnson tvingas nu dra sig ur den stora PGA-tourtävlingen i Las Vegas, CJ Cup. Detta efter att ha testat positivt för Covid-19 skriver nu CNN.

Sitter i karantän

– Självklart är är väldigt besviken, säger Johnson, som måste isolera sig själv ett tag framöver, säger den 36-årige amerikanen till media efter det uppdagats att han testat positivt för den omtalade sjukdomen.

Dustin Johnson

Dustin kände sig lite krasslig och tvingades till ett test som kom tillbaka positivt. Han är inte heller den första spelaren som drabbats av viruset, runt 15 stycken golfspelare har nu drabbats av Covid-19 sedan i våras, enligt CNN. Självklart är Johnson mycket besviken men ändå vid gott mod om att han ska snart bli frisk igen och komma tillbaka till golfbanan.

Tackar för allt stöd

– Jag såg verkligen fram emot att tävla den här veckan men ska göra allt jag kan för att vara tillbaka så fort som möjligt. Jag vill också passa på att tacka allt stöd och alla goda råd jag fått, säger Dustin Johnson.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights