Nyheter

Elfa lanserar ny lösning för smart förvaring av golfutrustning i garage och förråd

Elfas senaste koncept Garage+ är ett robust och praktiskt förvaringssystem för garage och förråd, där fritidsaktiviteter och hobbys sätts i fokus. Det anpassningsbara vägghängda systemet riktar sig till golfintresserade som behöver plats för sin utrustning.

Garage+ är ett mångsidigt, vägghängt förvaringssystem som erbjuder en mängd anpassningsmöjligheter för att rymma bollar, skor och klubbor. Det kan konfigureras på olika sätt tack vare sina varierande hyllor, backar och verktygstavlor med olika dimensioner.

Dessutom finns smarta tillbehör som krokar för olika ändamål – allt för att underlätta organiseringen av förvaringsutrymmet och möjliggöra optimal användning av garage och förråd. Golfentusiaster kan bland annat använda systemet för att organisera sina bagar och hänga upp alla sina golfkläder.

– Vi vill slå ett slag för garaget och förrådet som förvaringsplats eftersom dessa är delar av hemmet som sällan utnyttjas effektivt. Har någon eller några i familjen olika fritidsintressen så är de utmärkta ställen att förvara prylar i som inte får plats inne i huset. Med Garage+ får man oändliga möjligheter för sina hobbys i ett enda förvaringssystem, säger Christine Dalman, förvaringsexpert på Elfa.

Hållbart och säkert

Garage+ har genomgått noggranna tester för att säkerställa kvaliteten och pålitligheten. Alla komponenter är tillverkade av extra starkt och hållbart stålmaterial, vilket garanterar att de kan hantera tunga laster med lätthet. Dessutom erbjuder systemet säkra och låsbara skåp för förvaring av kemikalier, värdefulla verktyg eller redskap.

Elfa erbjuder en 10-årig garanti som täcker eventuella skador som kan uppstå på grund av normal användning i ett förvaringsutrymme, relaterat till material- och tillverkningsfel, samt funktionsfel på rörliga delar i dragfunktioner.

Garage+ finns tillgänglig hos återförsäljare från och med 1 februari 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights