NyheterSpanien

Ett golfpaket i världsklass

Nu finns det möjlighet att njuta av ett golfpaket i världsklass och spela några av kontinentaleuropas bästa golfbanor. Real Club Valderrama, La Reserva Club och Real Club Sotogrande har tagit fram ett ”Stay & Play-paket”, med golf på de tre banorna och lyxigt boende på det helt nya femstjärniga SO/Sotogrande-hotellet.

Golfpaketet på fyra nätter och tre dagar med golf har skapats för att lyfta fram regionens främsta golfutbud, med golfrundor på tre av Spaniens finaste banor. Real Club Valderrama har varit värd för Ryder Cup 1997, La Reserva Club har arrangerat flera stortävlingar, Real Club Sotogrande är en av arkitekten själv, Robert Trent Jones, absoluta favoriter.

Förutom 54 hål på mästerskapsbanor ingår det privata transferbussar, TrackMan-träningspass med PGA-instruktörer, goodiebags från TaylorMade, personliga omklädningsrum och mycket mer.

SO/Sotogrande. Nybyggt och femstjärnigt.

Boendet sker på femstjärniga SO/Sotogrande, som är ett helt nybyggt hotell med en otrolig utsikt över Sotogrande och Medelhavet. Här kan man koppla av efter golfrundorna i deras spa men hotellet är även ett gastronomiskt paradis, med restauranger och barer som erbjuder innovativa kulinariska läckerheter i eleganta, moderna miljöer.

Valderrama är en av Europas bästa banor. Och kanske den mest välskötta.

– Golfutbudet i regionen är absolut förstklassigt och här finns golfbanor som inte bara är några av de bästa i Spanien, utan några av de bästa i Europa. Golfupplevelsen i kombination med en vistelse på det underbara, nya SO/Sotogrande-hotellet kommer garanterat att lämna gästerna minnen från Sotogrande som kommer att vara livet ut, menar Marc Topiol, ordförande för Sotogrande SA.

OK, vad kostar det här lyxiga paket då? För 2 450 euros får du några dagar i södra Spanien där du kan njuta av golfbanor i världsklass, lyxig boende, den bästa service du kan tänka dig. Läs mer om Sotograndes ”Stay & Play” här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights