Ett par hi-tops för dem som vågar sticka ut

Puma lanserar nu ett par hi-tops med vad man brukar säga ”hög modegrad”. I det här fallet betyder det att att ovandelen är stickad(!). Ett par superlätta, bekväma skor med god stabilitet utlovas, men om du dras till klassiska skor med lädersulor kanske du ska titta åt ett annat håll.

Ni som följde Arnold Palmer Invitational såg kanske Pumas fixstjärna Rickie Fowler spela i ett par specialskor för att hylla kungen Arnold Palmer. De skorna tillverkades dock bara i två exemplar – Det paret som Rickie spelade i och ett par till lottades ut till förmån för Arnie’s Army Charitable Foundation.

Superlätta

Nu kommer det dock en version i grått och svart för oss dödliga också. Skorna är utrustade med Pumas nya sula PWRAdapt där varje mjukspik är fäst i en flexande punkt som gör att de kan röra sig fritt och anpassa sig efter underlaget. Full Ignite-dämpning över hela sulan gör skorna superlätta och företaget trycker mycket på att de ska vara ”supersköna” att gå i.

Smiter åt

Men sulor och spikar i alla ära, det som sticker ut med skorna är så klart den stickade ovandelen. Detta ska göra att den smiter åt som en strumpa runt foten. För att skon ändå ska vara stabil har ovandelen stöd i form av plastplattor och ett brett kardborrespänne.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *