Nyheter

Första bilderna på Jon Rahms babylycka

Det blev en pojke. På självaste påskdagen såg lille Rahm junior dagens ljus och glädjen var stor. En stolt pappa visar upp sin fina familj från BB. Söndagen den 4 april 2021 födde Jon Rahms hustru Kelley Cahill sonen Kepa Cahill Rahm och visst är han en sötnos!

Det blir Masters för golfstjärnan som är trea i världen. I början av februari konstaterade Rahm att han inte skulle kunna närvara vid Masters eftersom han hellre ville vara med vid födelsen av sitt första barn. Nu var lille Kepa Cahill så pass förståndig att han såg till att komma ut ur mammas mage precis innan masters började.

Kepa Cahill Rahm födde söndagen den 4 april 2021

Rahm och Kelley meddelade först att de skulle ha barn i november, och beräknat ”partum”, födelsedatumet, råkade precis bli under Masters-veckan. Men beslutet för golfstjärnan var enkelt. Om barnet skulle komma då, skulle han lämna Augusta National.

Kepa Cahill Rahm har redan fått enorm uppmärksamhet. Bilderna kablas ut i media efter det att den stolte fadern lagt ut dem på sin facebook.
– Jag är den lyckligaste människan i världen, sa Jon Rahm. ”Kelley var fantastisk”.

Rahm och Cahill gifte sig 2019 i den spanska staden Bilbau. Hon är också sportig och paret träffades när de båda gick på Arizona State University.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights