Golfbanor i SverigeNyheter

Fritt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö för alla yngre juniorer

2023 markerar 20 år av golfverksamhet vid Ekholmsnäs. Golfanläggningen öppnades 2003 med en mindre driving range. Tillkomsten av golfbanan 2007 gav möjlighet till spel och dessutom en möjlighet att erbjuda ett medlemskap kopplat till Svenska Golfförbundet. 2017 startade en bygg- och investeringsperiod som kommer att avslutas nästa år. Träningsanläggningen inkluderat driving range och närspelsområden har byggts om, klubbhuset renoverats, infrastruktur förbättrats och en helt ny golfbana byggs just nu.

Juniorer i fokus

Ekholmsnäs Golf Lidingö har en av Lidingös största och mest populära juniorverksamheter som idag samlar över 300 barn och ungdomar. Juniorprogrammet inkluderar löpande träning, juniorläger samt nybörjarkurser där alla är välkomna att delta oavsett spelnivå. Ledorden i juniorprogrammet är gemenskap, glädje samt intresse för spelet golf. I samband med att nya golfbanan öppnar 2023 kommer ytterligare steg tas för att sänka tröskeln för juniorer att komma igång med sitt golfspel. Alla juniorer som är 12 år eller yngre och boendes på Lidingö erbjuds ett fritt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö. Medlemskapet innehåller allt som behövs för att komma igång med golfspelet såsom aktivt Golf-ID, Svenska Golfförbundets försäkring, tillgång till MinGolf med mera.

Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö.

– Vi arbetar hela tiden med att långsiktigt utveckla vår verksamhet och anläggning. Den nybyggda golfbanan tillsammans med vår fina träningsanläggning ger oss möjlighet att erbjuda våra medlemmar en komplett golfupplevelse i ett smart format som passar den moderna golfaren. Vår ungdoms och juniorverksamhet har under vår Headpron Markus Anderssons ansvar vuxit enormt de senaste åren. Vi ska fortsätta utveckla vår juniorverksamhet och för att sänka tröskeln ytterligare erbjuder vi från 2023 ett fritt medlemskap för våra yngre medlemmar som är boendes på Lidingö, berättar Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights