Nyheter

Gary Players hustru död i cancer

Vivienne Player, fru till Hall of Fame -golfaren Gary Player, dog onsdagen den 18 augusti 2021 efter sin svåra kamp mot bukspottskörtelcancern. Parets 64-åriga äktenskap var omvittnat lyckligt med sex barn, 22 barnbarn och två barnbarnsbarn.

”Vivienne har betytt allt för mig”

– Det otänkbara har hänt. Min fru sen 64 år, min barndoms älskling, min trygghet och min själsfrände Vivienne har förlorat sin kamp mot bukspottkörtelcancer , skrev Gary Player på ett Twitter -inlägg.
–Jag kan inte beskriva den djupa sorg som jag känner när jag har förlorat en person som alltid har betytt mest för mig…

Oerhörd saknad

–Vivienne lärde mig värdet av kärlek, tro och tillit. Hon lärde våra barn samma värderingar, och de var välsignade att ha en mamma som efter levde dessa värderingar varje dag. Jag tvivlade inte på att det var kärlek vid första ögonkastet och det visade sig vara en kärlekshistoria för livet. Jag tror att det också kommer att vara så när vi äntligen är tillsammans igen. Tills dess kommer jag sakna min Viv oerhört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights