Nyheter

Se Koepkas film från livet på LIV-touren

Brooks Koepka öppnar den privata dörren och låter fansen få en inblick i hur han startar dagen på nya Liv-touren. Frukost, matos och stekta ägg. Det är den råa och ofiltrerade verkligheten, som golfbröderna tar oss med in i. Det är en avslappnad Brooks, som vi möter tillsammans med sin lillebror Chase Koepka, 28.

Huset vi ser i filmen på Brooks Koepkas instagram hyser de två bröderna och deras stab med hjälpredor. Livet på touren är de vana vid efter många tävlingar, segrar och förluster. Kanske kan de båda koppla av på ett annat sätt nu när de tagit steget till den kontroversiella och kritiserade LIV-touren?

Brooks Koepka fick länge frågan från pressen om hur han tänkte kring att byta tour, som så många andra proffspelare gjort. Golfstjärnan parerade skickligt det känsliga ämnet och berättade att han inte brydde sig ett dugg om vare sig PGA Tour eller nystartade LIV Golf Invitational Series.

– Jag är bara intresserad av majortävlingar., konstaterade den nygifte Koepka.

Spekulationerna gick dock heta, att han skulle göra som sin lillebror Chase och välja LIV Golf med tävlingar som erbjuder nästan absurda prispengar.

Trivs på LIV-touren

Den fyrfaldige majorvinnaren verkar nu trivas på LIV Golf och behöver knappast känna sig ensam över sitt val.

Brooks Koepkas yngre bror Chase (rankad 1 607 i världen) spelade första LIV-tävlingen. Han slutade delad 33:a och fick 1,5 miljoner kronor för det. Kort därefter kom Brooks (rankad 19:e i världen) 55:a i U.S. Open. En placering som gav 400 000 kronor till hushållskassan. 

Brooks kopeka gifter sig med Jena Sims
Brokks Koepka gifte sig nyligen med Jena Sims

Det är en lycklig man som tagit steget till LIV. Han är nygift med sin stora kärlek Jena Sims, som även hon har många följare på sin instagram. Hon är skådespelerska och modell. Brooks Koepka har dock tappat några fans på vägen, eftersom han gjorde valet att lämna PGA. Golfvärlden börjar tröttna på bråket som rasat inom golfvärlden och snart kommer allt att bli som förr. Bara lite annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights