Nyheter

Gary Players söner i storbråk efter reklamkuppen på Masters

Det är inte bara prinsbröderna William och Harry som bråkar offentligt. I golfvärlden har ett ”krig” eskalerat mellan Wayne och Marc Player, båda söner till golflegendaren Gary Player från Sydafrika.

Gary Player vann Masters flera gånger. Här ser vi honom ta på sig den gröna kavajen 1978.

Kanske hade Wayne Players fadäs blivit en liten bris i media, istället för den storm som nu rasar, om inte brodern Marc twittrat om incidenten?

Gary Players son Wayne uppges av sin bror Marc ha blivit portad från Augusta National. Wayne ”råkade” hålla upp ett trepack reklambollar för tv-kamerorna i samband med en hyllningsceremoni för Lee Elder – den förste svarta spelaren att delta i The Masters.

Broderns skam

”Pinsamt”, skriver brodern Marc på Twitter.

– Otroligt dåligt beslut att låta honom (Wayne Player) vara där över huvud taget med tanke på hans tidigare kontroverser, menar Marc Player, vars relation med familjen är bruten sedan en tid tillbaka.

matsuyama masters
Hideki Matsuyama vann Masters 2021.

Skandalen blev en snopen avslutning på det prestigefyllda golfmästerskapet US Masters, som avgjordes i veckan. 29-årige Hideki Matsuyama blev historisk som den förste japanen någonsin att vinna en major på herrsidan. Han hyllades av miljoner tittare, många japaner förstås och golfintresserade människor världen över. Även storheter som Tiger Woods och Annika Sörenstam skrev berömmande ord på sociala medier.

I blåsväder tidigare

Wayne Player har varit i blåsväder i samband med Masters för två år sedan när han greps av polis och fick sitta i arresten i fem dagar.

Han hade då hyrt ett hus i området, men kunde inte betala för sitt boende.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights