Nyheter

Golf Plaisir vann återigen priset som bästa golfresearrangör

I Abu Dhabi korade World Golf Awards golfbranschens vinnare i en mängd olika klasser. Årets bästa golfresearrangör är ett av de mest prestigefyllda priserna på galan och Golf Plaisir tog hem denna klass i Sverige, Danmark och Finland. I hård konkurrens med några av de stora brittiska och tyska golfresearrangörerna blev även Golf Plaisir utnämnd till Europas bästa golfresearrangör.

– Att vinna priset som bästa golfresearrangör är något vi värderar väldigt högt, då det är våra egna kunder och samarbetspartners som röstar. Vi har fortsatt vårt målmedvetna arbete med att utveckla verksamheten och att alltid sätta kunden i centrum. Därför är det extra glädjande att det arbetet uppmärksammas på World Golf Awards. Konkurrensen i branschen är stenhård och vi är aldrig bättre än vår senaste arrangerade golfresa. I Sverige har vi vunnit detta pris varje år sedan 2015 men i Finland var det vår första utmärkelse så det var givetvis med extra glädje som vi sände ner vår finska Country Manager Jenni Vellonen till Abu Dhabi för att ta emot utmärkelserna, säger Peter Browall, Vd på Golf Plaisir.

World Golf Awards är en systerorganisation till World Travel Awards. Förutom priset som bästa golfresearrangör delar man även ut priser i en mängd andra olika klasser. Exempelvis bästa golfbana, bästa golfhotell och bästa golfresmål. World Golf Awards delar också ut utmärkelser som årets golfarkitekt och mest miljövänliga golfbana.

Priset för bästa bana i Sverige gick till Frösåker G & CC, bästa golfhotell blev Ekerum Resort Öland och bästa golfresearrangör för ingående turism gick till Sweden Golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights