Nyheter

Golf Plaisir vann igen på Grand Travel Awards

Den 15 februari arrangerades Grand Travel Award för 32 gången. Reseindustrins egen Oscarsgala gick som vanligt av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm inför 420 personer verksamma i reseindustrin. Konferencier var Niklas Källner. Grand Travel Award arrangeras av Travel News som är Nordens största affärstidning för reseindustrin sedan 1985.

För andra gången i rad blev Golf Plaisir nominerade i den relativt nya kategorin för specialistresearrangörer. Och för andra gången i rad vann Golf Plaisir, trots den hårda konkurrensen från några av Sveriges mest framstående specialister inom resebranschen.

Motiveringen löd: ”Golf Plaisir har en stark NPS-score jämfört med kvalificerade konkurrenter, och toppar dessutom på ett flertal olika drivfaktorer såsom till exempel pålitliga, lyhörda och konsultativa, samt alltid med bästa service och bemötande”.

– För oss är det av största vikt att den prestigefyllda utmärkelsen är resultatet av en undersökning bland verkliga resenärer och inte en bedömning från en jury inom resebranschen. Det är som ljuv musik för våra öron när vi läser motiveringen till vår seger, som inkluderar höga betyg för kundnöjdhet, pålitlighet, lyhördhet och konsultation, samt alltid med bästa service och bemötande. Vår genuina passion för golf och resor genomsyrar hela vår organisation och utgör grunden för vår seger vid resebranschens egna ”Oscarsgala”. Man brukar säga att en gång är ingen gång och två gånger är en vana – vi kommer att vara taggade inför 2025, säger Peter Browall, vd på Golf Plaisir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights