Nyheter

RUFF Golf öppnar upp i Visby

Den 21 februari öppnar RUFF Indoor Golf sin första inomhusanläggning på Gotland. RUFF Visbys lokal är nästan 650 kvadratmeter stor och har fem golfsimulatorer med den senaste Trackmantekniken och dessutom en golflounge med restaurang och bar.

– För att spelet i en simulatormiljö ska upplevas verklighetstroget och för att du som golfare ska känna dig bekväm är tekniken väldigt viktig. Samtidigt gör upplevelsen i sig att golf blir kul för alla, även de som aldrig testat förut, säger Ove Ahlqvist som driver RUFF Visby.

I lokalerna finns även en lounge med restaurang och bar eftersom man vill erbjuda sina besökare en helhetsupplevelse där trivsel, umgänge och förstklassig service är lika viktigt som golfen.

– En viktig del av RUFFs koncept är att erbjuda ett härligt häng i en skön miljö som inte enbart tilltalar de mest inbitna golfaren utan även kompisgäng, arbetskollegor och barnfamiljer. RUFF har något för alla, säger Alex Bengtsson, vd och grundare av RUFF Golf.

Ove Ahlqvist kommer att driva RUFF Visby.

RUFF Visby blir RUFFs åttonde anläggning i Sverige, och den första på Gotland.

– Jag ser fram emot att kunna erbjuda gotlänningarna en väldigt rolig upplevelse. Att få möjlighet att sprida golfsporten till ännu fler och få människor att ha kul känns väldigt bra för mig, säger Ove Ahlqvist.

RUFF har även via franschise tre anläggningar i DACH-regionen och under de kommande fem åren kommer ytterligare 17 RUFF-anläggningar öppna upp i Nederländerna.

Spela på närmare 300 banor världen över

I RUFFs TrackMan-simulatorer kan besökarna välja att spela på närmare 300 banor från hela världen, bland annat på världskända banor som St Andrews Old Course, Valderama och Murifield Village men även svenska Barsebäck. TrackMan erbjuder även mer lekfulla sätt att utnyttja simulatorerna, till exempel kan man utmana kompisarna i minigolf eller jaga monster med golfbollar.

TrackMans inbyggda AI-coach kan dessutom erbjuda spelare insikter som gör deras spelande mer medvetet och effektivt.

– AI-tekniken i våra simulatorer optimerar dig som spelare. Du får konkreta förslag på vad du ska göra för att förbättra ditt spel. Förutom uppmaningar om vad du kan förbättra får du också värdefulla insikter om ditt eget spel och din spelteknik, säger Alex Bengtsson.

RUFF Visby räknar med att ha öppet under större delen av året, även om man under sommaren kommer att fokusera mer på kvällar och event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights