NyheterUtrustning

Bettinardi Golf återlanserar i Sverige tillsammans med MiToo Sport & Golfgeist AB

Bettinardi Golf, tillverkare av världens finaste milled putters och uppfinnare av helhetsteknik utökar nu sitt putter- och wedgeutbud till nu att omfatta Sverige, Norge och Finland, med distribution via MiToo Sport & Golfgeist AB.

Den helt nya 2021-serien Studio Stock, Queen B och Inovai 7.0 samt 2020-modellerna i BB-serien och Inovai 6.0 2020 kommer att finnas tillgängliga på utvalda detaljhandels-, on course shoppar- och ehandelsplatser i Sverige, Norge och Finland i vår, vilket ökar Bettinardi Golfs internationella närvaro till över 40 länder världen över.

– Vi är mycket hedrade och stolta över att lansera Bettinardi Golf, ett av världens bästa kvalitetsvarumärken för närspel, i Sverige, Norge och Finland. Varumärkets dragkraft hos konsumenten och den totala prestandan på deras utrustning är den bästa på marknaden, säger Daniel Tidebrink, VD för MiToo Sport & Golfgeist AB.

Den nya serien innehåller Bettinardis nästa generation av tourinspirerade milled putters i världsklass i den uppgraderade Queen B- och Studio Stock-serien. Dessutom sätter Sam Bettinardi sin prägel genom att utöka Inovai-linjen med den helt nya Inovai 7.0. som är inspirerad av puttern Jim Furyk använde när han vann US Open 2003 och som är producerad av Robert Bettinardi.

Bettinardi Golfs hela 2021-serie putters fick nyligen Golf Digest Hot List Gold-erkännandet för prestanda, innovation, känsla och efterfrågan.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med MiToo Sport & Golfgeist AB som vår officiella distributör på de viktiga nordiska marknaderna, säger Sam Bettinardi, vice vd för Bettinardi Golf.

– Med den djupa passionen som finns för golfspelet i Sverige, Finland och Norge, och deras uppmärksamhet på detaljer och kvalitet, är Bettinardi Golf-produkter perfekt positionerade för framgång under många år framöver.

Alla Bettinardi putters är tillverkade i Bettinardis eget toppmoderna tillverkningscenter i USA,  utanför Chicago, Illinois. Bettinardi Golf har över 15 officiella tourspelare, med ett antal andra putters i spel av proffs runt om i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights