NyheterTävlingar

Spanien-svenskar reser till Valderrama för att se publikfavoriten

Nu kan alla svenskar som gillar golf samlas och titta på riktigt bra golf. Det går utmärkt att boka ett flyg och resa ned också för den delen.

– Världsettan och US Open-vinnaren Jon Rahm kommer till Valderrama i oktober för att spela Europatourtävlingen Estrella Damm N.A. Andalucía Masters. Redan nu går det att köpa biljetter till turneringen, skriver Svenska Magasinet, som är en tidning för alla svenskar bosatta i Spanien.

Valderrama golfbana

Det blir en härlig uppslutning av golfintresserade människor på plats eftersom den 26-årige spanjoren är en ikon i Spanien.
Han har hittills vunnit två av sju Europatourtitlar på spansk mark och nu blir det chans till en tredje turneringsseger. Rahm har lämnat klartecken till turneringen på Valderramabanan den 14-17 oktober.

Var som en guldfisk

Spanjoren har ett bra recept för att vara stabil i tävlingar: ”Var som en guldfisk”, är hans tips.
Att minnas dåliga slag gör inte den mentala biten bättre. Nej, att släppa det som varit och bara se framåt, är Rahms melodi. Senast han spelade Valderrama var 2019 då det blev en andraplats bakom jämnårige Christiaan Bezuidenhout, 26.

Jon Rahm
Jon Rahm


– Jag är inte klar med Valderrama ännu, det är något som är säkert. Som spanjor är det en bana man alltid vill vinna på. Det är en plats med en lång historia, 30 år bak i tiden. Att få vara en del av den är verkligen en ära, säger Rahm i ett pressmeddelande.
– Hittills har det varit fantastiska upplevelser att spela inför hemmapubliken. Golffansen i Spanien är speciella och jag ser fram emot att möta dem igen.

Dragplåster

Rahm är en publikmagnet som lockar till sig passionerade golfare.

Biljetter till Estrella Damm N.A. Andalucía Masters finns att köpa, både individuella biljetter per dag, fyradagarspass eller helgpass och förmånliga priser för barn under 14 år samt för golfare som är medlemmar i spanska golfförbundet och rörelsehindrade.

Vill ni ha ett bra golfträningstips från Jon Rahm – varsågoda!

Läs mer om Anders Timells favoritbana Valderrama>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights