Nyheter

John Rahms son charmar världen

John Rahms golfintresse verkar ha gått vidare till nästa generation. Golfstjärnan från Spanien har filmat sin son som kånkar på små golfklubbor och drar en påse med golfbollar efter sig på väg till första tee. Så gulligt!

– Du har roligare utanför golfbanan än på den, skriver en följare på instagram.

Det märks tydligt att John Rahm är en riktig familjefar, som trivs med att tillbringa tid med fru och barn. Att sonen, Kepa Rahm, får pröva på pappas favoritsport är ju viktigt. Golf är verkligen något som förenar och roligt om pappa och son så småningom kan spela tillsammans precis som vi sett andra stjärnor göra. Tiger Woods och sonen Charlie är numera ett radarpar på PNC Championship. Liksaså tycker svenskarna Henrik Stenson och Annika Sörenstam om att spela och tävla med sina respektive söner i samma event i Orlando.

I början av augusti i år (2022) blev John Rahm pappa igen. Ännu en liten pojke föddes och glädjen var total. Det är svårt att hitta en stoltare pappa i golfvärlden. Spanjoren lägger ut fina bilder på sin familj och fansen gillar att följa med och få en inblick i hur stjärnan lever utanför banan.

John Rahm med sin son
John Rahm hann få en son och spela Masters

På kvällen innan FedEx St. Jude Championship i Memphis ägde rum berättade Rahm på Instagram att han och hustrun Kelley fått en son, Eneko Cahill Rahm den 5 augusti. Eneko är lillebror till Kepa, som föddes i början av april 2021, precis innan Masters gick av stapeln. ( Det var en lycklig John Rahm som tävlade på Augusta det året. Han kom på delat femte plats).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights