Nyheter

Golfkryssning med Golf Plaisir

Kombinationen golf och kryssning är det bästa av två världar. Nu lanserar Golf Plaisir golfkryssning som en del av deras ordinarie mix av golfresor.

I september sker premiärturen av Golf Plaisirs golfkryssning och de slår på stort direkt. Tillsammans med Costa Cruise erbjuds en unik Ryder Cup-resa ombord på kryssningsfartyget Costa Smeralda, 25 september till 2 oktober, där resenärerna kommer att vakna upp i en ny hamn varje morgon där de har möjlighet att delta i intressanta utflykter eller spela golf på välrenommerade banor.

Under resan kommer man att besöka tre golfbanor i tre olika länder, med höjdpunkten på fredagen 29 september då man får uppleva Ryder Cup-tävlingen på Marco Simone utanför Rom. Golf i världsklass utlovas och man får vara med och heja fram det europeiska laget till ännu en Ryder Cup-seger.

– En av de trender som vi kan se när det gäller golfresor är det stora intresset för kombinationsresor. För många räcker det inte med att bara åka på en golfresa utan man vill gärna lägga till något till golfen. Det kan vara kombinationer som sol och bad, storstad, kultur, safari, mat, vin, träning och det känns därför naturligt att kunna erbjuda golf och kryssning som något lite nytt och unikt på golfmarknaden, säger Peter Browall, vd på Golf Plaisir.

I höst och vår kommer Golf Plaisirs kryssningsresor utgå från Barcelonas hamn. Under kryssningen kommer man att besöka tre olika länder och spela golf på fyra olika golfbanor. Ombord på lyxkryssaren Costa Smeralda kommer gästerna kunna njuta av både all-inclusive, underhållning och andra aktiviteter.

Under vinterhalvåret utgår kryssningarna från Dubai och spelar även här golf fyra gånger i tre olika länder. Det blir bland annat ett spännande stopp i Omans huvudstad Muskat som är på väg att etablera sig som en högklassig golfdestination.

Här kan du läsa mer om Golf Plaisirs kryssningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights