NyheterUtrustning

Nu lanseras en outlet för greenfee

Lagom till säsongsstarten lanseras appen Greenfee Outlet för golfare som vill spela billigare greenfee och ha stor variation på utbudet av golfbanor. Ambitionen är att redan 2023 ha ett 100-tal svenska golfklubbar anslutna.

 – Med Greenfee Outlet nedladdad i en mobil har man som golfare alltid tillgång till de bästa greenfeepriserna. Är man spontangolfare och flexibel i sitt spelmönster, hittar man alltid ett kanonpris dagen innan spel eller samma dag. Greenfee Outlet är helt enkelt det perfekta sättet att spela golf till bästa möjliga pris, säger Anders Axmacher, VD på Teevolution.

 – Greenfee Outlet appen är enkel att använda för golfarna och erbjuder funktioner som gör skillnad jämfört med många andra bokningssiter för greenfeespel. Man söker direkt via kartfunktionen eller ställer in personliga sökfilter. Då får alla snabbt en överblick på lediga starttider till fantastiskt prisvärda greenfeepriser, som man sedan kan boka och betala genom några få klick på mobilen, fortsätter Anders.

 – Dessutom är Greenfee Outlet den perfekta kanalen för golfklubbar att nå ut med sina svårsålda starttider och kan på så sätt öka både beläggningen och greenfeeintäkter utan att behöva rabattera priserna i sina vanliga bokningssystem och -kanaler. Dessutom blir inte medlemmarna arga för att ”deras” starttider går till greenfeegäster, tillägger Anders.

Så här säger Stefan Brikell, Sales Director på GolfStar om Greenfee Outlet:

– Vi är mycket glada över att ansluta GolfStars alla 19 banor till Greenfee Outlet. Detta är en produkt och marknadsföringskanal vi sökt efter i flera år för att kunna sälja ut våra överskottstider. Att via Greenfee Outlet kunna erbjuda golfarna en bra rabatt på starttider som annars i princip aldrig skulle nyttjas tycker vi är bra. Dessutom har vi 100 % kontroll över vårt startidsschema och kan därmed bestämma exakt när, hur många och vilka banor vi vill släppa starttider på. Det känns supertryggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights