NyheterUtrustning

Golfplagget alla vill ha

Hybriden har möjligen fått oförtjänt lite fokus inom golfen, och då pratar vi förstås inte om hybridklubban utan om hybriden som klädesplagg.

Men vad är då en hybrid? 

Väldigt kortfattat; det bästa av två världar.  Ett plagg som låter dig ha olika material på olika delar av ett plagg, vilket i sin tur skapar det mest optimala förhållandet för just den ytan och området på kroppen där plagget ska sitta. 

Ofta vill man ha en varmare vind- och kanske vattentät del runt bålen där man lättare fryser. Över armarna och längs sidorna har man stor fördel av ett mer flexibelt tyg – särskilt viktigt när man spelar golf. Stretch på rätt ställen på plagget där du behöver det som mest ger smidig följsamhet och låter dig svinga igenom fritt på ett skönare sätt, utan att plagget begränsar din rörelse på minsta vis.

Abacus Elginjacka och väst är inte bara årets bästsäljare och omåttligt populär, utan också full av funktion, i en snygg design. Fram- och baksida är gjord av en varmpressad quilt i vadderat tyg som är helt vindtätt, samtidigt som det andas. Att Elgin är befriad från sömmar fram och baktill på jackan gör att ingen vind passerar igenom tyget och du kan gladeligen njuta av blåsiga rundor på golfbanan utan att frysa.

Armarna och sidorna är däremot tillverkade av en mjuk fleece med mycket stretch. Insidan av fleecen är borstad med ett fyrkantigt mönster, vilket ger en bättre luftcirkulation som dessutom håller dig varmare även vid lägre temperaturer. 

Både jacka och väst kommer med två fickor och hellång dragkedja framtill, och finns såväl i basfärger som helt nya fräscha, härliga höstfärger till både dam och herr.

Klicka här för att läsa mer på Abacus webshop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights