NyheterSpanien

GolfStar tecknar avtal med Costa Daurada Golf Association

GolfStar tecknar ett långsiktigt samarbetsavtal med Costa Daurada Golf Association och startar nu GolfStar Travel för att öka antalet svenska och finska golfare till denna fantastiska spanska region söder om Barcelona.

– Att tillsammans med Associationen få möjlighet att marknadsföra och sätta denna juvel till golfdestination Costa Daurada på golfkartan är fantastiskt och vi är mycket stolta över att inleda detta djupgående samarbete, inleder Stefan Brikell, Market Director på GolfStar.

– Svenska och finska golfare är viktiga marknader för oss och via samarbetet med GolfStar kommer Costa Daurada Golf Associations medlemmar nu få chansen att marknadsföra regionen med allt som vi har att erbjuda i form av boende, golfbanor, stränder, restauranger, vingårdar, kultur och mycket annat gentemot GolfStars 50 000 svenska och finska golfkunder. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer bli mycket lyckat och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med GolfStar, säger Jordi Hernandez, Director i Costa Daurada Golf Association.

Marknadsföringen av Costa Daurada startar med sju tävlingar för GolfStars 50 000 medlemmar. Fem av tävlingarna kommer att spelas på deras banor runt Stockholm och två tävlingar på GolfStars banor runt Helsingfors. Tävlingarna kommer genomföras under perioden maj till september och den första tävlingen går av stapeln den 25 maj på GolfStar Viksberg. Från varje deltävling kommer två lag att gå vidare till finalen som spelas i november, i Costa Daurada.

– Som ett led i detta samarbete kommer vi nu fullt ut att lansera GolfStar Travel som ett mervärde endast för våra medlemmar. Denna ”egna resebyrå” hjälper till att boka förmånliga ”Stay & Play” paket hos våra utvalda golfanläggningar och partners i Costa Daurada. Paketen kan innehålla boende, starttider och andra typer av aktiviteter, såsom exempelvis restaurangbesök och vinprovningar, säger Stefan Brikell.

Golfen spelas på sex golfbanor. Dels på GolfStar Cambrils samt på Gaudí Golf 18-hål och Panorámica Golf 18-hål och på 45-hålsanläggningen Infinitum Golf (f.d. Lumine). Boendet blir till en början på fyra utvalda hotell – Sol Port Cambrils Hotel, Monica Hotel, Instants Boutique Hotel och Mas Gallau Hotel.

– Costa Daurada regionen har så mycket att erbjuda när det gäller golfspel i kombination med en mängd andra fantastiska aktiviteter och jag är övertygad om att GolfStars medlemmar kommer att uppskatta detta samarbete inte minst för att de nu får ännu mer, mest golf för pengarna, avslutar Stefan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights