Golftävlingar i EuropaNyheter

GolfStar Winter Series är igång!

Idag är det premiär på MoreGolf Mastercard Tour 2022. Från den 18-24 februari genomförs GolfStar Winter Series I och II på Empordá Golf Club några mil norr om Barcelona. 145 elitspelare är på plats och kommer under två veckors tid göra upp om två titlar och massor av viktiga rankingpoäng.

Tävlingarna spelas på Empordá Golfs båda banor, Links och Forest. Banorna är, precis som det låter, av helt olika karaktärer. Forest utspelar sig till stor del i skogsmiljö medan Links bjuder på öppna ytor och många vattenhinder. På anläggningen finns också Hotel Terraverda som erbjuder 100 rum, två restauranger, swimming-pool och ett gym. De senaste två åren har hotellet, klubbhuset, restaurangerna och utomhusmiljön fått en rejäl ansiktslyftning och är nu en kanonresort.

Stefan Brikell från Golfstar, Frida Bräster, MoreGolf Masterscard Tour och Calle Carlsson från The Bucket Pros.

 – GolfStar är mycket glada att vara Titelsponsor för ”GolfStar Winter Series” och vi tackar arrangören MoreGolf Mastercard Tour samt promotor CC Consultancy för att vi fått denna chans. Vi ser på sponsorskapet som ett långsiktigt samarbete vilket ligger helt i linje med GolfStar strategi att främja golfen och att stödja framtida golfstjärnors möjligheter att lyckas på den stora golfscenen. Därtill är tajmingen helt rätt för vår stora satsning att etablera oss som Golf Management-bolag och potentiella ägare av multipla golfanläggningar, inte bara i Norden, utan även på den Iberiska halvön, säger Stefan Brikell, Golf Sales Director, på GolfStar.

Klicka här för att komma till ledartavlan från GolfStar Winter Series

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights