NyheterPorträtt

Golfstjärnan Nelly Korda drabbad av blodpropp

Världstvåan Nelly Korda har drabbats av en blodpropp i armen som hon behandlas för i sitt hem. Den 23-åriga amerikanska golfstjärnan spelar på USA-touren tillsammans med sin syster Jessica Korda. Båda är mycket omtyckta och omskrivna personer och de har gjort flera modelljobb vid sidan av golfbanan. Systrarna är döttrar till före detta tjeckiska tennisstjärnorna Petr Korda och Regina Rajchrtova.

På Nelly Kordas twitter kan vi läsa att hon var i Ponte Vedre Beach i Florida för fotografering och reklamuppdrag när det hände. Det var efter ett pass i gymmet som plötsligt ena armen svullnade upp.

Korda berättar: Efter en helt vanlig morgonträning började min arm kännas som om den svullnade upp. På inrådan av min läkare åkte jag till akuten som en försiktighetsåtgärd. Jag fick diagnosen blodpropp. Jag är för närvarande hemma och får behandling för att eliminera ytterligare risker. Jag kommer att meddela min status när och när det finns mer information. Under tiden vill jag tacka alla för ert stöd och be om integritet för hela vår familj under denna tid. Jag hoppas att vara tillbaka snart.

Nelly korda
Nelly Korda och svenska Madelene Sagström vid Solheim Cup

På läkarens inrådan besökte Korda akuten på sjukhuset där läkarna upptäckte blodproppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights