NyheterUtrustning

Golfstore anställer försäljningschef

Efter en lång och noggrann rekryteringsprocess med över 200 ansökningar har Golfstore anställt ny försäljningschef. Peter Svensson, senast från Optimera, tillträder den 1 december 2023.

– Jag har alltid sett upp till Golfstores sätt att arbeta och ser fram emot att utveckla det ännu mer, säger Peter.

Peter Svensson har en bakgrund inom golfbranschen där han jobbat för både Mizuno och TaylorMade/Adidas, men kommer senast från Optimera där han varit Enhetschef de senaste tre åren.

– Vi vill ha en mer strukturerad och starkare försäljningsorganisation. Därför vänder vi oss till en kille som har stor erfarenhet och som kan bygga ett bra team av member success agents, säger Johan Thellmark, vd på Golfstore, och tillägger:

– Våra medlemmar, butiksägarna, efterfrågar fler tjänster och detta är ett sätt för oss att både tillgodose behovet och stärka relationen till butikerna. Vi känner starkt att Peter personifierar de värderingar och tankesätt Golfstore står för, och att hans tio år som ledare i andra branscher kommer att hjälpa oss nå våra framtida mål.

I och med Peters tillträde kan Golfstore-medlemmarna vänta sig en starkare närvaro ute på fältet, och kunskap som ger avtryck på sista raden.

– Siffror blir ofta en målbild, men det är relationerna som genererar dem. Det är mitt sätt att se på det. Därför är närvaro helt avgörande. Jag är ingen som vill sitta bakom skrivbordet och tycka saker, utan vill agera och vara med och ha fingrarna i grytan.

Jobbar du efter något motto?

– Jag är en driven person som är väldigt lojal mot min arbetsgivare. Därför är jag kommunikativ och håller vad jag lovar. Under min tid på Mizuno hade jag en chef som sa åt mig att “under promise, men over deliver”, och jag tror att det ligger något i det.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att börja på vad som för mig är golfbranschens mest intressanta jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights