Nyheter

Följ golf live med Flashscore

Är du en inbiten golfare med eller utan klubba och bag? Kanske ser du golftävlingar på TV eller följer event vid den lokala klubben? Om ditt intresse sträcker sig längre än skaftet på din putter så finns det en smart app som ger dig tillgång till golfresultat live.

Hela världens golftävlingar i din hand. Ja – precis så kan det kännas om du laddar ner Flashscore-appen till din mobil eller surfplatta. Appen är helt gratis och det tar bara några sekunder att komma i gång. Naturligtvis stödjer appen koppling till smartklocka för maximalt användningsområde.

Bland de funktioner som är riktigt smarta och fiffiga märks exempelvis bevakningsfunktionen där du med ett litet klick kan bevaka en eller flera golftävlingar och få notiser (pling) för viktiga händelser som sker. Du får exempelvis info om starttid, uppdaterat scoreboard och info hål för hål. Notiser är toppenbra att aktivera om du mot förmodan skulle behöva missa en tävling eller ett mästerskap som sänds på TV eller stream. Kanske är på rangen eller golfbanan då och då?

Favoriter och spelarprofiler

Förutom att du kan lägga till enskilda tävlingar och mästerskap finns det även en funktion som kallas ”Favoriter”. Det är en sektion i appen där dina favoritmarkerade tävlingar och mästerskap listas och bevakas automatiskt. Förutom att du får dina favoriter samlade på ett och samma ställe så gör också Favorit-sektionen att du snabbare hittar fram till den information som intresserar dig mest.

En annan smart funktion med Flashscore är att du enkelt kan följa enskilda spelares karriärer på nära håll. Klicka in till dina favoriter som exempelvis Henrik Stensson, Tiger Woods eller någon annan av nutida eller forna giganter för att se säsongens tävlingsresultat eller aktuella resultat för pågående tävling eller mästerskap.

Uppdaterade score- och leaderboards

Oavsett om du vill följa mindre nationella tävlingar eller de absolut största mästerskapen så finns det du söker i Flashscore-appen. Du är aldrig längre bort än några tryck bort från aktuella score- och leaderboards, exempelvis för PGA-touren, LPGA och LIV-touren.

All information uppdateras i realtid så du kan lugnt luta dig tillbaka med vetskapen att du får veta vad som händer i en tävling eller mästerskap i samma ögonblick som de åskådare som är live på golftävlingen.

Registrera konto för enkel synkronisering

Använder du flera olika digitala enheter till vardags? Inga problem! Om du registrerar dig i appen för ett gratis Flashscore-konto så synkroniseras din data och dina val enkelt till alla dina enheter där du är inloggad. En inlagd bevakning på datorn följer sedan med till smartklockan när du står där redo för utslag vid första hålet och vinden blåser lagom från öster. Kan det bli bättre?

Du hittar Flashscore-appen där appar finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights