Nyheter

Grattis pappa! 5 bästa bilderna från stjärnornas ”Fathers Day”

Medan vi i Sverige firar Fars Dag mitt i höstrusket, är det sommar och sol när amerikanarna ser till att pigga upp alla pappor. Faderskap förändrar en man. Se bara på Jon Rahm! Vi har botaniserat på sociala medier och samlat ihop de fem bästa bilderna på proffsspelare som ger en häslning på Fathers Day.

För liten för att förstå

Lyckliga familjen! Spanjoren Jon Rahm med sin hustru Kelley och sonen Kepa, som ännu är för liten för att första sin pappas bragd i U.S. Open.

Sydafrikanen Louise Oosthuizen eller ”King Louie”, som han kallas, kanske inte blev gladast av spelarna efter sin tappade ledning i U.S. Open, men på hemmaplan är Louis Oosthuizen storfavoriten!

Grattade

En underbar eagle på det sista hålet tredje dagen tog Oosthuizen till fem under par och delad ledning inför sista ronden av årets upplaga av U.S. Open på Torrey Pines. Men sista dagen tappade han. Döttrarna stöttade och grattade sin duktiga pappa.

Oosthuisen

Bryson DeChambeau hyllade sin egen pappa, John Howard Aldrich DeChambeau, med den här fina bilden från förr på instagram. I bildtexten skrev han:
– Önskar min pappa och alla andra pappor en härlig Fars Dag. Jag hade inte varit där jag är i dag utan all kärlek och stöd, som min pappa har gett mig. Tack för allt!

Vi vet att Justin Thomas är en riktig familjekille. Han tackar ofta sin pappa och mamma i sociala medier för att de finns och ger honom allt stöd. På denna Fars Dag såg Justin Thomas till att även ägna sin farfar en tanke.

Brooks Koepka ger en hälsning på twitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights