NyheterUtrustning

Han har Sveriges mest populära golfshop

Golfstore Vadstena rankas för tredje året rad som Sveriges bästa golfshop enligt Svenska Golfförbundets undersökning, Players 1. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet och genom den utveckla golfen till ett roligare och bättre spel för alla. När du besöker oss får du personlig service av personal som kan och älskar golf.

Nominerad

PGA Professional Joakim Hallberg är expert på custom fitting och är i år nominerad av Golfstore och PING till ”The Custom fitter of the year”. I vår custom fitting studio kan du boka tid med Joakim för en custom fitting.

Klämma och känna

– Golfspelaren förstår att upplevelsen inte bara handlar om att spela 18 hål. Det handlar också om att kunna komma till en klubb som har både en shop och en tränare. Man kan testa, känna, klämma och diskutera golf på den plats där golf spelas, I golfens miljö. Det är lika självklart att en klubb har en shop, som att den har en restaurang med ett intressant utbud.

Undersökningen bygger på åsikter hos medlemmar som får sätta betyg på det mesta: bana, ledning, träning, service och upplevelse, restaurang, medlemskap, avgifter, klubbliv, träningsfaciliteter och – shopen! Kriterierna avser bland annat service, öppettider, priser och utbud…

Klubbor

Sedan 2018 har Golfstore på Vadstena varit i topp. Shopen drivs av klubbens pro, Joakim Hallberg, som på Golfstores hemsida kommenterar topplaceringen så här:
– Jag blev förvånad men samtidigt inte. Vi vill ju vara golfarens bästa vän och det känner kanske medlemmar och gäster. Shopen är inte bara en plats där försäljning sker. En bra shop knyter ihop klubben på något sätt. Det är en knutpunkt. Och det är nog därför mina kunder har gett oss så bra betyg i Players 1st.

Vad krävs av en bra golfshop?

– Jag tycker det är viktigt med ett stort utbud, utan att det blir alltför packat och överbelamrat. Man får inte ha ett för smalt utbud. Jag vill kunna presentera många av nyheterna för året. Och sedan måste man fylla på med roliga saker efter hand. Man ska inte kunna gå in en vända i april och så har man sett allt. Vi kanske inte flyttar runt sakerna så mycket men vi försöker vara vakna och köpa in lite roliga grejer hela tiden.

Ett svar på ”Han har Sveriges mest populära golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights