FeatureNyheterTv

Faldos 3 råd till DeChambeau

”Less is more”, säger Sir Nick Faldo, som har gått in i tomteverkstan att döma av denna video. I en intervju får Faldo frågan ”Vad skulle du ge för råd till Brysom DeChambeau”.

Bryson DeChambeau (Photo by Sam Greenwood/Getty Images)

Engelsmannen vann Masters flera gånger och en gång med svenskan Fanny Sunesson som caddie. Så vad svarade Faldo?
Läs mer här>>

I klippet nedan ger han smarta 3 tips till den yngre proffsspelaren Bryson DeChambeau, som var favorit att ta hem den gröna kavajen i Masters 2020. Men så här i efterhand vet vi ju att att det inte alls gick bra för ”vetenskapsmannen”. Visst han kände sig lite krasslig och tappade bort bollen i buskaget. Men Nick Faldo menar i klippet nedan att det finns saker proffsspelaren från USA bör göra för att briljera vid nästa tävling.

Här är Nick Faldos 3 råd till Bryson DeChambeau:

Tänk inte så mycket! Bryson DeChambeau tror nu att han bara kan slå till bollen långt med sin driver och vinna, men det såg vi ju på Masters att det krävs mer än det. Känsla och tajming är viktigast i golf. Bryson borde inte fundera så mycket på alla detaljer. Se till att inte glömma känslan när man slår till bollen. Kraft är inte alltid tillräckligt.

Var förberedd! Less i s more, var organiserad. Bryson har för mycket som pågår. Som en kattunge som vill allt på en gång. Se till att vara organiserad när man kommer till tävlingen. Förberedelser – det är a och o. Bryson bör se till att han kommer till banan tidigt, tränar på plats och ser till att alla klubbor och prylar är i ordning inför en tävling. Han får massor av saker skickat till sig. Jag brukar använda gamla grejer som jag vet funkar. Allt Bryson har är helt nytt och ibland glömmer han att tröjan är för stor exempelvis. Bryson bör se till att allting funkar, att kläderna passar.

Se till att vara lugn och inte prata så mycket inför puttningen eller olika slag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights