Nyheter

Rory McIlroy om vännen Tiger Woods:”Han mår bättre än man kan tro”

Tiger Woods är bedrövad, men mår bättre än väntat. Han har ingen möjlighet att närvara vid årets Masters. Augusta National har alltid varit hans favoritplats på jorden, men efter ryggproblem och den allvarliga bilkraschen i februari måste han ägna all tid åt att återhämta sig. Rory McIlroy och Justin Thomas, två av Tiger Woods närmaste vänner på PGA-touren, berättade på tisdagen att de nyligen besökt Woods i hans hem i Florida. De var glada att se att han, under omständigheterna, mår bra.

Tiger Woods bilkrasch

–När du hör saker om olyckan och tittar på bilder på den kraschade bilen, tror man att han kommer att ligga i en sjukhussäng i sex månader”, sa McIlroy efter att ha övat inför Masters-tävlingen som börjar i morgon.
– Men det verkar faktiskt vara bättre än man tror. Jag tillbringade ett par timmar med honom, vilket var trevligt.

Allvarliga skador

Woods, 45, drabbades av allvarliga skador höger ben den 23 februari, vilket krävde minst två operationer efter den S.U.V. han körde kraschade in i en sluttning längs en utmanande vägsträcka i Los Angeles County.

Utredning om kraschen

Sheriffen i Los Angeles County sa förra månaden, att en utredning om kraschen var klar men att resultaten inte skulle offentliggöras utan Woods tillstånd.

McIlroy bor nära Woods hem på Jupiter Island, Florida, liksom proffsgolfarna Justin Thomas, Rickie Fowler och Brooks Koepka, som också har hälsat på Woods.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights