NyheterUtrustning

Inget krångel – bara bära och slå

Nämner man ordet golfbag får nog de allra flesta en relativt likartad bild i huvudet. Men svenska Jonas Grandér hade en annan idé. Han ville anpassa bagen mer till den unga generationens urbana livsstil och samtidigt göra bagen mer ergonomisk. Den har varit en storsäljare i år. Perfekt för alla spelare som inte orkar ha en massa bök och stök med att ta in och ut vagnen ur bilen. Här tar man morgonpromenaden på golfbanan med klubborna på ryggen. Lätt som en plätt.

Grasshopper är lätt att bära på ryggen och enkel att transportera. Genom att vända klubborna ”upp och ner” – eller egentligen åt rätt håll, med klubbhuvudena neråt i bagens nedre del – bär du klubborna på ett ergonomiskt och smidigt sätt. Alla klubbor är fixerade mot en ryggplatta och placeras med skaften uppåt.

Många tycker att det blir lättare och skonsammare att använda en ryggsäck, och med Grasshopper blir det ett självklart alternativ att bära sina klubbor jämfört med en traditionell bärbag. Med Grasshopper blir det roligare och lättare att komma till och från golfbanan – även om du färdas med buss, motorcykel eller cykel. Tillverkad i slitstarkt baltiskt nylon med plats för 7 klubbor och har fack för bollar, vattenflaska samt fäste för paraply. Vikt: 3,2 kg.

Trendig vintage-golf

Vill man vara lite trendigare ändå finns snygga vintage-bagen från Tourbon. Bärväskan Tourbon Vintage Golf Club är gjord av farfar-cool canvas och garvat skinn. Så brittiskt elegant!

Bra kvalitet med sydda sömmar och grejer som håller. Glöm allt vad plast heter. Nu är det miljötänk och retro som gäller.

Vill du ha något som är riktigt lätt, enkelt och bra för plånboken finns denna variant som nu finns för rabatterade priset 353 kronor på wish.com. Ett vattentät klubbfodral designat för att bäras på ryggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights