GolfmodeLivsstil

Kepsar för ambivalenta

Golf Bloke grundades 2016 och hävdar själva att de har de alternativa kläderna till det stereotypa golfmodet. Deras ambition är att bryta normen och förändra golfmodet men samtidigt behålla funktionen i plaggen. Inspirerade av vänner och deras olikheter har de insett att det finns lika många skillnader mellan golfare som det finns golfbanor. Golfkläder ska inte behöva se ut på ett visst sätt eller vara dyra.

Nu hakar Golf Bloke på kepstrenden med patchar och individualisering som bland annat Nike och Supreme redan gjort. Med den nya kepsen kommer du kunna hitta en look som passar just dig. Det finns 11 olika varianter på avtagbara märken för att du efter humör eller kläder ska kunna anpassa din keps.

Vill du sticka ut eller smälta in?

Kepsarna passar ju förstås på golfbanan men även utanför kan du snabbt göra den till din favoritkeps. Oavsett om du vill sticka ut eller smälta in finns det en patch som passar alla. De kommer i grundutförande som svart med svart gummipatch och vit med brunskinn patch. Sedan finns det nio olika patchar i att köpa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights