NyheterTävlingar

Dags för GolfStar Winter Series!

Den här veckan är det premiär på Cutter & Buck Tour 2024 och den tredje upplagan av GolfStar Winter Series. Även i år spelas tävlingarna på fantastiska Empordà Golf Club utanför Girona mellan den 16–22 februari. Intresset är stort och 150 spelare från nio olika länder kommer att delta.

– Startfältet är starkt även i år och bland annat kommer Lucas Bjerregaard från Danmark som vunnit Portugal Masters på Europatouren delta. Även Emilio Cuartero Blanco från Spanien som vunnit på Challenge Touren och William Nygård från Rättviks GK som vann en GolfStar Winter Series tävling förra året kommer delta, säger Frida Bräster, VD för Cutter & Buck Tour.

– Prispengarna är högre än 2023 och massor av viktiga rankingpoäng kommer att delas ut. Det kommer att bli två mycket intressanta tävlingar att följa här på Empordà Golf, avslutar Frida Bräster.

– Förra årets tävlingar var en succé och mycket bra arrangerade av Cutter & Buck Tour och promotorn CC Golf Consulting samt oerhört uppskattade bland spelarna. Att nu för tredje året i rad, få vara med och ge unga, lovande golfspelare möjligheten till att utvecklas till framtidens golfstjärnor är fantastiskt säger Stefan Brikell, Market Director på GolfStar.

– Att vara stolt namnsponsor för denna tävling ligger helt i linje med GolfStars strategi att alltid främja golfens utveckling, men sponsorskapet i år känns ännu mer speciellt när vi nu i januari öppnade vår första golfanläggning i Cambrils, en timme söder om Barcelona. Och nu när vi etablerat oss i Spanien vill vi främja golfen här lokalt genom att göra den tillgänglig för alla spanjorer och därför vill vi precis som i Sverige ta över drift och golf operations på ett flertal golfanläggningar. Just nu har vi fokus på de geografiska områdena kring Alicante/Murcia, Barcelona och Malaga, avslutar Stefan Brikell.

Klicka här för att komma till ledartavlan från GolfStar Winter Series

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights