Nyheter

Lee Westwood visar upp privata bröllopsbilderna

– Vi har gift oss! Kärleken blomstrar mellan Lee Westwood och hans caddie och numera fru Helen Storey.

Gifte sig i Las Vegas

Lee Westwood kommer att synas på veckans US Open med sin caddie och nu hustru Helen Storey vid sin sida. Golffans har vant sig vid att se stjärnans långvariga partner Storey som sin caddie de senaste åren – och Westwoods anhängare får allt vänja sig vid det, eftersom paret precis gifte sig i Las Vegas.

Bröllopsresan går till US Open

Smekmånaden firar golfparet med att träna inför US Open. Det finns inte så många nygifta män, som skulle komma undan med att övertala sin nyblivna hustru att tillbringa smekmånaden på med att bära omkring en 50 kg tung bag på att en stekhet golfbana. Helen gör det mer än gärna!

Bröllopspresenten sägs vara en seger i US Open.

– Det vill jag ge min hustru, säger nygifte golfproffset Lee Westwood.

På instagram bjuder han på fina bilder från den privata vigseln. Ett sagobröllop som verkligen var efterlängtat. I pandemin har man inte fått ha några större fester, därför var det skönt att kunna knyta hymnens band med vänner och släkt nära.

En väldigt lycklig tjej

’Vad finns det att klaga på?’ insisterar Lee Westwood med ett enormt flin i ansiktet. ”Vi har solen, vi har en fantastisk utsikt. Hon är en väldigt lycklig tjej, eller hur?

Bröllopet blev både lyxigt och romantisk med middag på terrassen på Bellagio Hotel i Las Vegas förra fredagen.

Vigselringarna ser vi här! Glittrar ordentligt gör det på Helens vänsterhand efter frieri och vigsel. Under stort hemlighetsmakeri sa paret ja till varandra och Westwood avslöjade den glada nyheten på sitt instagram-konto.
– Är inte bara här för hockeyn! Vi sa ja! #VivaLasVegas.”

Vem är Helen Storey eller numera Helen Westwood?

Hon kommer från Newcastle och är en fitness-instruktör. Westwood anlitade henne som caddie i samband med the Made In Denmark- tävlingen i september 2018 efter det att han bett sin tidigare caddie Billy Foster att ta en vecka ledigt. Valet av Helen vid bagen gjorde att Westwood spelade sitt livs golf. Sedan dess ville han inte byta ut Helen.

Vilket team!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights