NyheterUtrustning

Nya solglasögon för golfare

Vi golfare spenderar som bekant mycket tid på golfbanan under våren, sommaren och sensommaren, gärna så ofta vi kan. Att utsätta ögonen för solstrålar och då ofta, kommer att påverka ögonen både på kort och lång sikt.  Modeller för golfspelaren bör vara ”wrap around”, alltså heltäckande, som skyddar ögat bäst, på vanliga solglasögon sipprar solstrålar in mellan lins och öga.

Golf Performance Eyewear från Bollé tillför ett nytt och bättre koncept med avancerade funktionslinser för golfaren både på och utanför golfbanan. Linserna är utvecklade för att underlätta och förbättra golfspelet genom att erbjuda mer kontrast, optisk klarhet och med speciella filter som gör det lättare att läsa greenerna och att bedöma avstånden på fairways och greener.

Med en tydligare och skarpare optisk lins i en klarare golfmiljö, leder det till bättre koncentration och bättre beslut. Samtidigt som du inte får sol-trötta ögon.

Partner till PGA Sweden

Bollé Golf Performance Eyewear har blivit utvalda av PGA Sweden som ”Official Product”.

– Att vara Official Product innebär att vi för en dialog med PGA Teaching Pro’s och Playing Pro’s om att lyfta fram visuell performance som är så viktig del för golfspelaren, säger Kenneth Ekblad, RedLogo AB – Bollé Performance Eyewear.

– Solskydd är väsentligt för golfaren som tillbringar mycket tid och ofta i solen. Bollé Golf Performance Eyewear tillför en helt annan nivå med unika funktionslinser för bättre visuell performance. Detta är mycket intressant för golfbutikerna, Teaching Pro’s och Playing Pro’s i sitt arbete och prestation skydda ögonen med optimala produkter. Vi ser verkligen fram emot vårt nya partnerskap med Bollé Golf Performance Eyewear, säger Johan Hampf, VD PGA Sweden.

Golf Performance Eyewear från Bollé finns i välsorterade golfbutiker och kostar från 1390 till 1990 SEK. Distributör i Sverige är Redlogo med Kenneth Ekblad som har gedigen erfarenhet sedan 2014 av golf eyewear genom Sundog Eyewear och Henrik Stenson Eyewear.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights