Masters: Se amatörens superslag!

Det är inte bara professionella golfspelare ute på banan i Augusta. Där finns även sex amatörer som kämpar om en plats i solen och få ett namn. Och visst får de uppmärksamhet alltid. Det är beundransvärt hur dessa unga spelare i dag visat vad de går för i den anrika stortävlingen med de allra största golfstjärnorna i världen.

En språngbräda

Även om amatörer brukar ha en liten chans att vinna Masters och den gröna jackan, kan tävlingen verkligen vara en språngbräda för dem – från begåvad amatör till ett känt namn. Tiger Woods fick sin amatörutmärkelse 1995 innan han vann evenemanget två år senare.

Imponerade

Låt oss presentera en av dessa supertalanger lite närmare. Lukas Michel är 26 år och kommer från Australien. Han gick till historien förra sommaren efter att ha spelat ”U.S. Mid-Amateur”. Då blev Michel den första internationella spelaren att vinna eventet och föräras en inbjudan till US Masters. Michel har planer på att bli professionell golfspelare, och efter det här slaget på hål nummer 12 tvivlar ingen på att det kommer att ske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights